tema zilei: mii de oameni cu mii de vieții „kak gavarița”

Mereu prietenele mele au fost o sursă de inspirație pentru mine,probabil că prin faptul că suntem toate diferite dar în acelaș timp avem și ceva de genul intereselor comune….Acum scriind acest articol îmi aduc aminte ultima temă discutată de noi la o ceașcă de cafea într-o zi cam posomorîtă….

Am ales o temă tare  interesantă și profund filosofică așa ca să scurgem creerii de tot…

Pa-ra-ra-ram voila….. Oamenii fac lucruri incredibile. Oare? 

Oamenii iubesc, suferă, plîng în pumn iși pun intrebari, cântă, scriu poezii și construiesc lucruri. Navigheaza pe internet, au vieți reale și virtuale. Vând, cumpară lucruri inutile sau poate utile, vorbesc, tac, se grabesc. Așteaptă. Râd, sunt încruntați, sunt indiferenți, sunt îndurerați. Sunt singuri sau impreuna. Cauta pe cineva, asteapta pe cineva, fug de cineva. Se ascund, se dezvaluie. Oamenii numara: ore, iubiri, bani, kilometri parcursi, examene, restanțe, lucruri de facut intr-o zi ca în cazul nostru, lucruri de facut într-o viață. Oamenii uită unele, oamenii nu pot uita altele. Uneori aceleași. Oamenii caută fericirea, în multe forme (și câte forme diferite pot fi!) Oamenii creeaza, distrug, ignora. Oamenii ranesc și vindeca. Oamenii urăsc (urasc cu adevarat?), oamenii iubesc (da, stiu asta!). Oamenii visează (Oare toți visează? Da, trebuie sa fie da! Nu-mi pot imagina un om fara un vis.)

Oamenii iși trăiesc viața între coordonate bine definite sau își trăiesc viața fără limite impuse. Oamenii pierd și câstigă în fiecare zi ceva, altceva, oamenii se joaca și se lupta. Oamenii pornesc razboaie și incheie armistiții. Oamenii privesc lucrurile în față sau închid ochii, cu teamă sau indiferență.

    Oamenii seamană și sunt diferiți.

Oamenii iubesc, sufera și iubesc din nou.

Oamenii, mii de oameni, merg pe aceleasi strazi în fiecare zi, spre destinații diferite. Mii de oameni cu mii de vieți.

      Am încercat să redau tot ce a fost important din acea discuție ferbinte 🙂 Și noi la rindul nostru vom face lucruri    incredibile doar că e nevoie un pic de asteptat si vom avea si noi posibilitatea de a creea fiecare în felul său în coltul de lume pe care îl va alege destinul fiecarii din noi…..și cum am mai spus ne vom întilni în centrul Europei peste vre-0 5 anișori și vom discut   Capitolul 2…

Reclame

Un gând despre &8222;tema zilei: mii de oameni cu mii de vieții „kak gavarița”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s