for women :)

Indiferent de vârstă, statut social, educație și disponibilitate afectivă precum și orientare sexuala (acesta este un alt subiect aparte cred că ) – femeile sufera la fel.

Maxim (um)……………………..

Atât interior cât și exterior….

Cum spune un bun my friend femeile se impart în baivîie și halastîe…(descifrabil va fi cu caracter și slabe de caracter)  acele cu caracter asa numitele și femei puternice fac gimnastica în fiecare zi pentru a-și menține trupul și gîndurile în forma,beau doar ceai verde și mănîncă brînză cu miere la dejun,se culcă exact la ora 21-00,au un job care după părerea lor e cel mai bun… se descurcă de minune în orice situație fără să stea mult pe gînduri și de remarcat că nu prea intră în panică pentru că ele nu au nevoie de nimeni ele sunt tot și stiu tot ele sunt gata să-ți  ghideze traseul Chișinau-Hîncești cu ochii închiși cu toate că ele nici nu stiu în care direcție este.

Cele slabe de caracter sunt iubite de toți bărbații dar totuși rămîn uneori singurele,deoarece bărbații sunt ca avocado……..adică tare exotici pentru muritori 🙂

Însă săraca femeie stă acasă ca vecina Ana și se usucă de plîns că crede că nu arăta prea bine,nu mănincă cum trebu,nu vorbește ce trebu  și de atîta o lăsat-o Ion. Dar ea nu știe că Ion( îi Macio) și el nu-i demn de Ana ….de fapt nici Ana nu știe dacă il mai vrea pe  Ion… da bocește………e complicat

Așa că trebu de văzut în care categorie e mai bine 🙂 Da ca să nu bocim în dodii,trebuie să ne căutam de treaba noastră…

După părerea mea femeilor le  trebuie să fie mereu în activitate ca să nu aibă timp de gînduri diabolice ” kak gavarița”.

Noi jî suntem super women tot putem 🙂 așa că flagul verde ridicat 🙂

vă pupăcesc și o noapte bunicikă

Anunțuri

4 gânduri despre &8222;for women :)&8221;

  1. da, chiar e adevarat, femeia trebuie sa aiba ocuptaia sa pe placul ei, ca sa nu stea mereu bocind in asteptarea asa numitului iubit, care mai are si el treburile sale sau in cel mai rau caz o mai ia la stinga.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s